Alkaline Kitchen E-bog

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
Alkaline Kitchen cover

Alkaline Kitchen E-bog

ALKALINE KITCHEN E-bog er en opskriftsbog til dig, der drømmer om at være sund, slank og fyldt med energi og samtidig ønsker at holde dig godt hele livet. Vi guider dig gennem 21 basiske dage, hvor du vil genskabe kroppens naturlige og grundlæggende balance til vitalitet og velvære.
Du vil opleve at sove bedre, at føle dig let og veltilpas i sind og krop, og du vil tabe dig, hvis du har behov for det – din krop vil automatisk finde sin naturlige vægt.



Indledningsvis finder du evidensbaserede forklaringer på, hvorfor vi anbefaler, som vi gør. Vi ønsker også at du som læser kan forstå betydningen af dine kostvalg og årsagssammenhængen mellem sygdom og sundhed. Det vil inspirere og motivere dig til at fastholde de sunde vaner.

Bogen indeholder over 70 opskrifter på antiinflammatorisk, basisk mad. Opskrifterne tager ud- gangspunkt i en kostsammensætning, der skaber et sundhedsfremmende miljø i kroppen. Med den rette pH-værdi og fedtsyrebalance vil du blive den smukkeste udgave af dig selv og samtidig ud- sætte aldring og sygdom.



SUNDT
fordi du med opskrifterne skaber den rette pH-værdi og fedtsyrebalance i dit indre miljø og dermed skaber sundhed helt ned på celleniveau.

SIMPELT fordi der er tale om enkle, lækre opskrifter på basisk mad til 21 dage med stor sundheds- effekt for dig og din krop – glæd dig.

SMAGFULDT fordi der bruges gode, økologiske råvarer. Vi sparer ikke på urter og krydderier, for de giver retterne liv, smag og variation. Er maden velduftende og tilfredsstillende for alle dine sanser og smager godt, bliver du glad af mindre mad.

DKK 119.20
Total due DKK 119.20

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.