Meta-Coaching

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Order summary
Produktbillede Club Alkaline Living (2)

Meta-Coaching

META-COACHING

Lad dig motivere til sundhed - bevidsthed - forvandling

META-medicin / META-sundhed er en videnskabelig sammenhæng mellem krop og sind. META betyder overblik, og medicin betyder i virkeligheden ikke et præparat, men betyder lægekunst.

Min META-coaching er unik, da jeg benytter forskellige metoder i forhold til, hvem klienten er. Ud over den verbale coachingteknik benytter jeg værktøjer fra kinesiologi, EFT, META-sundhed / META-medicin, og kognitiv psykologi. Jeg spotter hurtigt og let, hvad klientens problemstilling er, og sammen fjerner vi ubalancen. Derudover rådgiver jeg om ALKALINE LIVING, en basisk livsstil, hvor det handler om at blive sund, stærk og smidig i både krop og sind, få overskud og energi samt udsætte sin biologiske alder.

EFT (EMOTIONEL FREEDOM TECHNIQUES)

Vi har alle ca. 90.000 tanker om dagen. Mange af dem er ofte de samme. Sådan fungerer vores hjerne. Derfor er det hensigtsmæssigt at blive bevidst om sine tanker og sin indre dialog. Er den negativ eller positiv for dig? Her er EFT et fantastisk redskab til at arbejde med underbevidstheden, så du får den energi, der skal til for at slippe tanker, overbevisninger og uhensigtsmæssige vaner, som ikke længere er befordrende for dig, og i stedet tilegne dig nye, som støtter dig i at opnå dine ønsker og mål.

META-MEDICIN / META-SUNDHED

Der ligger nu så meget forskning på, at vore symptomer i kroppen har en direkte sammenhæng med vore konflikter og overbevisninger i sindet. Kroppen udtrykker det, som sindet fortrænger. Ligesom kroppen har en biologisk reaktion på stress, har den også biologiske programmer for andre mere specifikke konflikter. Derfor hjælper dine fysiske symptomer dig til hurtigt at få en bedre selvindsigt gennem META-medicinen, til at fjerne årsagen til symptomerne og til at øge den selvhelbredende kraft. Ofte får vi den samme sygdom igen, fordi vi ikke har løst konflikten, som er årsagen til symptomet/sygdommen. 

Måske ønsker du at opnå:
At finde ud af, hvad du i virkeligheden gerne vil
En afklaring på et problem
Et karriereskift
At finde vejen ud af et liv i kaos
En sundere livsstil - mere energi og overskud
At finde den rette partner
En bedre økonomi

Måske ønsker du at slippe:
Negative traumer og negative oplevelser i fortiden
Afhængighed af sukker, alkohol, cigaretter eller lignende
Negative overbevisninger om dig selv og andre
Lavt selvværd eller manglende selvtillid
Årsagen til stress
Overflødige kilo
Vaner som ikke er befordrende for dig længere
Eksamens-, præstationsangstangst og fobier
Fysisk smerte

DKK 1,800
Total due DKK 1,800

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.