Club Alkaline Living medlemsskab

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Order summary

Produktbillede Club Alkaline Living (1)

Club Alkaline Living medlemsskab

Online Træning er ikke bare træning. Når du bevidst sammensætter dit program i forhold til din krops behov, vil du hurtigt og effektivt opnå dine ønskede resultater. Nedenstående elementer i din online hjemmetræning gør det både lettere, sjovere, sundere og mere effektfuldt at træne. Få direkte adgang til online-hjemmetræning hos dig - og træn hvor og hvornår du har lyst til!

FOR 349 kr. FÅR DU ADGANG TIL:

✔️ Body Balance® Pilates: Styrker, strækker og afbalancerer din krop, så den fremtræder i sit fornemmeste udtryk. Sundhed og elegance går op i en højere enhed.

✔️ Body Breezers: Uro i benene, cellulitis og åresprængninger kan forebygges og afhjælpes med Body Breezer øvelserne. Træningsøvelserne dræner ophobede væske og affaldsstoffer, de er meget slankende og styrke lymfe- og immunsystem. 

✔️ Yin-Yoga: Tilbyder afspænding for krop og sind. Hensigten er at berolige sindet og smidiggøre bindevæv, led og muskler, i dit tempo og i dit valgte miljø.

✔️ Vinyasa flow: flyden rolige bevægelser, hvor vejrtrækningen kombineres  i flowet. Vinyasa er både styrkende og smidiggørende.

✔️ Kredsløbstræning 
En af de helt sikre faktorer i det at forebygge sygdom og udsætte alderstegn er kredsløbstræning. Med vores træning bestemmer du selv hvad der passer til dig - både i form af tid og sted.

✔️ Træningsprogrammer

Du anbefales at lægge en træningsplan. Du finder træningsskema i klubben. Planen kan skifte fra uge til uge, men blot du har en plan, du overholder ligegyldig hvad – svigt ikke dig selv, for at hjælpe andre. Vælg de træningsformer din krop især har brug for.

✔️ Opskrifter/madplaner med næringrige, basedannende og udrensende ingredienser  🥦🍋🥝🍓

Inspireret af bogen ALKALINE KITCHEN Fra sur til sund på 21 dage til dig, der drømmer om at være sund, slank og fyldt med energi og samtidig ønsker at holde dig godt hele livet.


Du modtager snart en mail med direkte link til sundheds-universet!
Det er en engangs-betaling og der er absolut ingen binding.
Aldrig har det været så nemt :-)


BODY BREEZRS får du tilsendt allerede NU ved betaling 💪

DKK 349
Total due DKK 349

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.